Inchiriere Apartament 2 camere Primaverii

Tip Oferta:Inchiriere
Tip Imobil:Apartament
Pret:700 €
Amplasament:Casa/Vila
Etaj:1
Camere:2
Bai:1
Suprafata Utila:58 mp
Confort:Lux

Descrierea Proprietatii

DOROBANTI, in zona Aviatorilor – Str. Lt, Aviator Iuliu Tetrat, in vila, inchiriere 2 apartamente in suprafata totala utila de 147 mp. situate la demisol si la etajul 1.
1 - DEMISOL - spatiul impecabil situat la demisolul cladirii desfasurat pe o suprafata utila de 89 mp. este compus din: 4 camere, 2 bai plus dependinte cu acces privat direct din strada, avand in vedere locatia se preteaza ideal pentru: rezidenta, office, salon de infrumusetare sau de recuperare medicala, insa poate avea ca destinatie orice business premium, acestui apartament este atribuita in mod exclusiv si curtea din spatele imobilulului in suprafata de 50 mp. loc ideal pentru relaxare.
Pret – 900 Eur
2 – ETAJUL 1, apartament 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie plus dependinte in suprafata utila de 58 mp. mobilat si utilat complet la nivel LUX .
Amplasamentul beneficiaza de acces rapid catre principalele bulevarde ale zonei de nord si catre toate punctele de interes ale Bucurestiului.
Piata Charles de Gaulle ce include metrou (M1 - Aviatorilor), Parcul Herastrau si numeroasele linii de autobuz sunt situate la mai putin de 5 minute de mers .
Pret – 700 Eur

Rezidential, Vacanta
Nu
Curent electric, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare, Cabina de dus
Centrala imobil, Calorifere
Cablu, Fibra Optica, Wireless, Dial-up
Lux
Lemn
Lemn
PVC
Parchet, Marmura, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Debara, Camara
Mobilata si Utilata
Lux
Gaze, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Microunde, Fier de calcat, Cafetiera, Toaster, Hota, TV, Aspirator
Scara interioara
Videointerfon
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare
Supraveghere video