Muntenia GRUP

Vanzare Spatiu Industrial Stoenesti

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Spatiu Industrial
  • Tip Specific:Garaj
  • Pret:109.000 €
  • Camere:0
  • Bai:0
  • Etaj:Parter
  • Suprafata Utila:180000 mp
  • Inaltime:6

Descriere:

Terenul in suprafata totala de 180.000 mp. comasat, situat pe raza Localitatii Stoenesti, judetul Olt mai exact la iesirea din Stoenesti spre Caracal se afla 4 spatii de depozitare de aproximativ 1.300 mp.( fiecare ) cu drumuri si platforme betonate intre cladirile existente si 2 case una de 250 mp. iar cea de-a doua de 200 mp. ambele in stare exceptionala, una fiind complet utilata si mobilata cu mobilier de stil vechi ( 100 de ani ) LUX.
Terenul are un alt mare avantaj, pe el se afla 2 puturi de mare adancime aproximativ 300 m., din care unul cu diametrul de 5 m., si multe alte izvoare, pentru apa din aceste puturi se poate obtine certificat de calitate ce atesta faptul ca este potabila 100 % si poate fi comercializata plus 1,65 Ha. livada de pomi fructiferi ( visini, caisi, meri, pruni si nuci ).
Alte utilitati ale terenului sunt : energia electrica - trifazica si transformatorul existent in stare perfecta de functionare , gaze ( chiar langa teren ) ,o statie de mare capacitate pentru epurare si forma terenului, deschidere de aproximativ 800 m. la drumul pietruit ce duce spre satul Farcasele.
In imediata apropiere a terenului isi desfasoara activitatea o Societate Austriaca iar in partea din spate este celebrul Domeniu de vanatoare de la Resca si Raul Olt.
Alt avantaj major pe care il prezinta locatia respectiva este faptul ca se afla in imediata apropiere a drumului E 70 ( Bucuresti – Craiova – Timisoara ) pe care se pot transporta atat materia prima, materiale, cat si diverse produse finite, de asemenea transportul ar putea fi efectuat si pe C.F. deoarece terenul este marginit pe una din laturi de Calea Ferata Industriala ce duce spre Gara Stoenesti - 1,5 Km.
In apropiere sunt localitatile : Slatina – 40 Km., Caracal – 12 Km., Corabia – 30 Km., Deveselu – 4 Km., Craiova – 50 Km.

Specificatii:

Comercial, Spatiu logistic, Spatiu industrial
Da
Curent electric, Apa, Gaz, Fosa septica
Transport public, Lac, Padure, Scoala Generala, Farmacie, Hypermarket
Cadastru, Intabulare
Administrare, Paza, Supraveghere video

Localizare:

Anunt Expirat!