Muntenia GRUP

Vanzare Casa/Vila 4 camere Crangurile

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Casa
  • Pret:29.900 €
  • Nivel:S+P
  • Camere:4
  • Bai:0
  • Suprafata Utila:65 mp
  • Suprafata Teren:668 mp
  • An constructie:1979

Descriere:


Super Ocazie ! In Com. Crangurile (2 Km. fata de Orasul Gaiesti), vanzare imobil compus din teren in suprafata totala de 668 mp. cu deschidere stradala de 20 ml. plus casa exceptionala din caramida, cu fundatie de beton (1 m. adancime) construita in anul 1979 si reabilitata in totalitate in anul 2008, acoperita cu tabla formata din 2 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie, 1 camara si 1 hol, in suprafata utila de 65 mp. plus a 2-a constructie compusa din: 1 camera incalzita cu soba de teracota sub care se afla pivnita, 1 hol si 1 bucatarie .
Tavanele sunt din placa de beton, iar podul prezinta zid din caramida perimetral intregii case (in vederea unei posibile mansardari).
Sub pardoseala exista balastru margaritat in strat suficient de gros, peste care s-a turnat sapa groasa de ciment, apoi ca izolatie smoala si carton, special pentru izolatii, peste aceasta pardoseala s-a revenit in anul 2008 cu sapa autonivelanta din ciment peste care in dormitor si living exista parchet, iar restul aste pardosit cu gresie.
Plafonul este izolat de asemeni cu smoala si carton special pentru asemenea izolatie.
Tamplaria exterioara este in totalitate din termopan, iar toti peretii exteriori sunt acoperiti cu plasa, peste care s-a adaugat tinci de exterior si zugraveala .

Casa se vinde complet utilata si mobilata (exact ca in poze), este posibila mutare imediata.

UTILITATI :
Energie electrica, apa curenta, iar in curte exista construita 1 fosa septic plus pivnita (beci) de aproximativ 16 mp. cu scari de acces .

Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita, la cca 100 ml. fata de DN 7, pe o strada asfaltata, la capatul strazii se afla paraul Potop, si la altii aproximativ 500 ml. se afla o padure frumoasa ce face parte din periferia podisului muntilor Iezer si Bucegi.
Aceasta strada de afla in zona benzinariei din satul Badulesti, Com Crangurile, benzinarie langa care se gaseste si un magazin universal.

DISTANTE:
Bucuresti 79 Km. - Pitesti 21 Km. – Targoviste 24 Km.

Specificatii:

Rezidential, Birouri, Vacanta
Nu
Strazi asfaltate
Apa, Cablu TV, Canalizare
Cablu
Renovat
Celulare
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Pivnita, Camara
Mobilata si Utilata
Complet
Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Hota, TV
Transport public, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare

Localizare:

Anunt Expirat!