Vanzare Apartament 4 camere Unirii

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:225.000 €
Amplasament:In bloc
Etaj:6
Camere:4
Bai:2
Suprafata Utila:101 mp
Confort:Lux

Descrierea Proprietatii

Apartamentul este situat intr-un imobil rezidential finalizat in 1992, în zona Piata Unirii – str. Mamulari la etajul 6/8, cu o suprafata utila totala de 101 mp.
Apartamentul a fost recompartimentat din apartament 4 camere in apartament cu 2 camere rezultand: living larg, dormitor spatios care include dressing si birou, baie spatioasa, bucatarie mobilata si utilata pe comanda.
Mobilier si imbunatatiri in conceptie eco, acces securizat, tamplarie din lemn triplustratificat cu termopan, aer conditionat Daikin, gresie, faianta, marmura, parchet masiv, cada cu hidromasaj, bucataria completa utilata cu frigider, cuptor, plite cu gaz, electrica - vitroceramica, gratar electric, hota insula, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, masina de spalat rufe. Mobila este din lemn triplu stratificat, facuta la comanda.
Prin calitate si rafinament, imobilul creaza cadrul ideal pentru relaxare, confort si caldura unui camin perfect.
In imediata vecinatate a imobilului, in spatele magazinului Unirea exista parcare supra-etajata (contra cost) si/sau parcare libera pe strazile limitrofe ale blocului.
Imobilul are acces facil la zona de shopping, institutii administrative, banci, magazinul Unirea, hyper-market-ul Carrefour Unirea, Tribunalul Bucuresti, hoteluri, cafenele, farmacii si la mijloacele de transport (RATB, Metrou).
Metroul si Centrul vechi al orasului sunt la la 3 min. de mers pe jos.
Disponibil imediat.

Rezidential, Vacanta
Nu
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Termoficare
Ventiloconvectoare
Cablu, Fibra Optica
Lux
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Marmura, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Microunde, Fier de calcat, Cafetiera, Toaster, Hota, TV, DVD, Aspirator
Interfon, Lift
Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare
Administrare