Muntenia GRUP

Vanzare Apartament 4 camere Grivitei

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:162.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:4
  • Bai:3
  • Suprafata Utila:140 mp
  • Confort:Lux
  • Etaj:2

Descriere:

De vanzare apartament ultra spatios si luminos, in bloc nou, constructie 2011 in zona Podul Constanta (Sector 1) - Bucuresti.
Suprafata construita a apartamentului este de 175 mp. iar suprafata utila totala este de 139.9 mp din care aprox. 12 mp sunt repartizati pe cele trei terase. Apartamentul dipune de un living generos (40 mp.) plus 3 dormitoare si trei bai. In living si dormitoare pardoselile sunt calde, din lemn natural (parchet clasic de stejar masiv), holul principal, baile si bucataria sunt pardosite cu placi ceramice.
Dormitorul matrimonial in suprafata de 27 mp. dispune de dressing propriu, o terasa de 3.72 mp. si o baie cu cabina de dus - 3.8 mp. Un alt dormitor este prevazut cu baie proprie si terasa inchisa. A treia baie este prevazuta cu cada sistem jacuzzi. Masina de spalat rufe se poate cupla atat in baia principala cat si in cea aferenta dormitorului matrimonial. La bucatarie exista masina de spalat vase. In living si in dormitorul matrimonial exista aparate de aer conditionat cu unitate externa, ferestrele sunt din tamplarie de termopan cu finisaje lemn. In plus, apartamentul mai beneficiaza si de o boxa (10 mp.) situat in subsolul imobilului .
In apropiere se gasesc: scoli (Scoala Gimnaziala Alexandru Costescu), licee, gradinite, locuri de joaca pentru copii, piata, supermarket si hypermarket (Mega Image, Carrefour Express, Kaufland, Lidl, Carrefour Colosseum, Le Roi Merlin, JYSK), statie de tramvai, metrou, autobuz.

Specificatii:

Rezidential, Birouri, Vacanta
Nu
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless, Dial-up
Lux
Lemn
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Bloc reabilitat termic, Exterior
Terasa, Wc serviciu, Debara, Dressing, Pivnita, Camara
Mobilata si Utilata
Partial
Gaze, Apa
Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare
Administrare, Supraveghere video

Localizare:

Anunt Expirat!