Vanzare Apartament 2 camere Unirii

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:178.000 €
Amplasament:In bloc
Etaj:3
Camere:2
Bai:1
Suprafata Utila:66 mp
Confort:Lux

Descrierea Proprietatii

PIATA UNIRII – HOROSCOP, apartament 2 camere pozitionat excelent in zona centrala a orasului, la 200 m. de Fantana mare, situat la etajul 3/8 in imobil construit in anul 1990 .

PREZENTARE:
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit, 2 camere de tip decomandate, in suprafata utila de 65,44 mp. eficient compartimentat: living generos, dormitor, baie (cu aerisire naturala), bucatarie, hol si 2 balcoane, unul dintre acestea fiind inchis .
Apartamentul, renovat recent integral, dispune de: gresie, faianta, parchet masiv de stejar reconditionat profesional, 1 A.C., tamplarie din PVC cu geam termopan, jaluzele, interfon. Intrarea in imobil se face direct din bulevard iar vederea apartamentului este stradala, panorama fiind una spectaculoasa. Scara blocului este foarte curata si civilizata, liftul este unul modern, schimbat recent.
Locatie excelenta, se recomanda proprietatea atat persoanelor ce doresc sa locuiasca in centrul orasului cat si pentru sediu de firma, cabinet de avocatura, notariat, etc.
Statia de metrou Unirii se afla la o distanta de 150 m. iar in fata imobilului exista statie de autobuz si de troleibuz pentru mai multe linii de transport in comun .

Investitie, Rezidential, Comercial, Birouri, Vacanta
Nu
Curent electric, Apa, Cablu TV, Cada, Gaz, Canalizare
Termoficare, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica
Renovat
Celulare
Lemn
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Videointerfon, Lift
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare
Administrare, Menaj, Supraveghere video