Vanzare Apartament 2 camere Stefanestii de Jos

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:72.500 €
Amplasament:In bloc
Etaj:5
Camere:2
Bai:1
Suprafata Utila:52 mp
Confort:Lux

Descrierea Proprietatii

Rezidential COSMOPOLIS, vanzare apartament superb, compus din 2 camere de locuit plus dependinte, in suprafata totala utila de 51,50 mp. situat la etajul 5 in imobil/ bloc compus din S+P+6E , constructie finalizata in anul 2017.
Imbunatatiri: usa metalica la intrarea in apartament, usi interioare de tip celular, gresie, faianta, parchet si tamplarie din PVC cu geam termopan, finisaje care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor de LUX, indeplineste toate normele elegantei si confortului.
Dotari: mobilat si utilat in totalitate, A.C., centrala termica, incalzire prin pardoseala, interfon, acces internet, cablu, wireless .
Facilitati: atat living-ul cat si dormitorul au iesire pe terasa apartamentului cu vedere spre una dintre cele mai frumoase piscine ale Complexului completat de beach bar-ul acesteia .
Locatie – apartamentul se afla in bloc pozitionat in zona ultracentrala a Complexului Cosmopolis, Str. Europa, bl.L3, in apropiere de zona comerciala: supermarket, ATM, farmacie, cafenele, restaurante, curatatorie, salon de infrumusetare, croitorie, cabinet veterinar, gradinita privata, scoala si centru de arte pentru copii .
Transportul public catre Mun. Bucuresti este asigurat in permanenta de catre autobuze si microbuze care circula regulat spre statile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu iar in weekend si la Baneasa Mall .
Recomandare: se preteaza ideal pentru rezidenta .
Complexul beneficiaza de monitorizare video si paza non stop (24/7).

Rezidential, Vacanta
Nu
Curent electric, Apa, Cablu TV, Cada, Gaz, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica, Wireless, Dial-up
Lux
Celulare
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Bloc reabilitat termic, Exterior
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Hota, TV, Aspirator
Rulouri manuale
Interfon, Piscina, Lift
Transport public, Parc, Lac, Padure, Scoala Generala, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare
Administrare, Paza, Supraveghere video