Inchiriere Apartament 2 camere 13 Septembrie

Tip Oferta:Inchiriere
Tip Imobil:Apartament
Pret:500 €
Amplasament:In bloc
Etaj:1
Camere:2
Bai:1
Suprafata Utila:65 mp
Confort:Lux

Descrierea Proprietatii

13 SEPTEMBRIE - JW Marriott Grand Hotel, langa Spitalul Clinic Prof. Theodor Burghele (fost. Spital Panduri), inchiriere apartament exceptional, compus din 2 camere decomandate in suprafata utila de 65 mp. situat la etajul 1 in imobil de 8 etaje finalizat in anul 1985.
IMBUNATATIRI: usa metalica la intrarea in apartament, usi interioare de tip celular, gresie, faianta, parchet si tamplarie din PVC cu geam termopan, conceptul finisajelor de LUX, designul modern si spatiul generos, indeplineste toate normele elegantei si confortului.
DOTARI: apartamentul se inchiriaza mobilat in totalitate si utilat cu : masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, aragaz , hota si 2 A.c.
Apartamentul dispune de un hol spatios, o bucatarie, o sufragerie cu balcon, un dormitor cu balcon, o baie, 2 aparate de aer conditionat, spatiu pt. depozitare - dressing, usa metalica la intrare, parchet, gresie si faianta.
LOCATIE: Imobilul este situat in apropiere de: Spitalul Panduri, Hotel Marriott, Rotiserie Chicken Staff, Profi, Catedrala Mantuirii Neamului, Parc izvor, Palatul Parlamentului, Banci: ING, CEC, Transilvania, Raiffeisen, Piraeus, Banca Romaneasca, BRD, Libra, Garanti si mijloacele de transport in comun din zona.
Recomandare: se preteaza ideal pentru rezidenta .

Rezidential, Vacanta
Nu
Curent electric, Apa, Cablu TV, Gaz, Canalizare
Termoficare, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Fibra Optica
Lux
Celulare
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Bloc reabilitat termic, Exterior
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Microunde, Fier de calcat, Cafetiera, Toaster, Hota, TV, Aspirator
Interfon, Lift
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Asigurare, Cadastru, Intabulare
Administrare